Populairste soepen van 2021


Ik kijk graag aan het einde van het jaar terug om te zien welke recepten het populairst zijn. Sommige recepten komen elk jaar op de lijsten, andere keren is het een spel voor nieuwkomers. De eindejaarsrondes vallen ook samen met het soepseizoen en niemand houdt meer van een goede soep of stamppot dan ik. Ik dacht dat ik de meest populaire soeprecepten van het jaar in een lijst zou gooien en een paar wildcards zou toevoegen die het niet zo goed haalden. De soepen die niet het meest populair zijn op de site, maar het hele jaar door een speciaal plekje in mijn hart en op mijn tafel hebben. Genieten van! xoxo! -H

1 // Tortellini-soep met kerrie tomaat
Een publieksvriendelijke tortellinisoep op basis van tomaten, bezaaid met dikke, zachte dumplings, verrijkt met een scala aan kruiden en versterkt met veel spinazie. Ontvang het recept!

Noedelsoep met vuurbouillon
2 // Vuurbouillon Noedelsoep
Als je deze site al een tijdje bezoekt, heb je veel van deze soep gezien. Geladen met alle dingen die je een goed gevoel geven (bonen, pasta, boerenkool, kurkuma), en gekruid met een nucleair pittige bouillon (cayenne, gember, knoflook. Perfect deze tijd van het jaar. Ontvang het recept!

Vegetarische Spliterwtensoep
3 // Vegetarische Spliterwtensoep
Heerlijke, gezonde, getextureerde soep gemaakt van een onmogelijk korte lijst van ingrediƫnten. Slechts vijf! Gewoon groene spliterwten en uien gekookt tot ze zacht zijn, gedeeltelijk gepureerd, gekruid en uitlopend met toppings. Ontvang het recept!
Kokos Rode Linzensoep


4 // Kokos Rode Linzensoep
Iedereen die dit proeft, is er dol op – geen schok dat het elk jaar populair is. Ik proefde het voor het eerst toen een buurman het kookte uit het Esalen-kookboek – een op rode linzen gebaseerde, met curry gekruide kokosbouillon met tonen van gember en tomaat, met geraspte groene uien en in curry gepureerde rozijnen. Ontvang het recept!
Eenvoudige Bloemkoolsoep
5 // Simpele Bloemkoolsoep
Dit is de eenvoudigste bloemkoolsoep. En het is zo ongelooflijk goed. De ingrediƫntenlijst is korter dan kort, en als je een geweldige gele currypasta bij de hand hebt (of zelfs gewoon een goede), is het de moeite waard om te maken. Ontvang het recept!
Ribollita - Toscaanse Stoofpot
6 // Ribollita
Een mooie rustieke, dikke Toscaanse stoofpot gemaakt met donkergroen, veel bonen, groenten, olijfolie en ingedikt met eendagsbrood. Een van mijn favorieten en blijkbaar ook een van de jouwe! Ontvang het recept!
Pittige Instant Pot Taco Soep
7 // Pittige Instant Pot Taco Soep
Vorig jaar stond de Instant Pot Minestrone op de lijst, dit jaar is het deze tacosoep, een doordeweekse avondwinnaar. Een stevige versmelting van bonen en maĆÆs, en tacokruiden en quinoa. Afgewerkt met avocado en pepitas en een scheutje limoen. Ontvang het recept!

// En hier is een drietal soepen die ‘s nachts misschien net zoveel paginaweergaven opleveren, maar die zeker in mijn leven worden herhaald. Er hebben er een paar op mijn site gestaan voor altijden ze worden nooit oud. Ik hoop dat je deze ook eens gaat draaien! //

Simpele Tomatensoep
// Een eenvoudige tomatensoep
Geweldig. Zo makkelijk te maken! Een eenvoudig recept voor tomatensoep geĆÆnspireerd op een Melissa Clark-recept – gepureerd, warm gekruid en perfect gegarneerd met alles van geroosterde amandelen en kruiden tot kokosroom of een gepocheerd ei. Ontvang het recept!

Groene Linzensoep Met Bruine Kerrieboter
// Groene Linzensoep Met Kerrie Bruine Boter
Dit is de deal. De magie hier is de gecurryde bruine botermotregen. Sla het niet over. Ook verheft een goed stuk stevige zuurdesem de hele ervaring echt. Of! Wat goede naan of paratha. Ontvang het recept!
Witlof & Gerst Soep
// Witlof & Gerst Soep
Een soep die ik heb opgenomen in Dichtbij & Ver weg, het is een bouillon, herstellende gerstsoep met witlof onderbroken door stukjes gekonfijte citroen, een beetje chili confetti en een zijdezachte klodder crĆØme frache. Ik houd er zo veel van. Maak een dubbele batch van de citroen-chili-confetti en doe deze de hele week op al het andere. Ontvang het recept!

Als je door alle soeprecepten uit het verleden wilt bladeren, vind je hier enkele juweeltjes. Gelukkig soepseizoen allemaal. Ik kijk uit naar een aantal nieuwe soepen in 2022.

MIJN NIEUWSBRIEF + EBOOK

doordeweekse express

Meld je aan voor mijn wekelijkse, advertentievrije nieuwsbrief, met recepten, inspiraties, wat ik lees / kijk / winkel.
(Je krijgt een link voor een gratis PDF e-book met 10 recepten)

doordeweekse express

creditSource link

Devegarevolutie.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart