Culinaire cadeaugids – Een kerstcadeaugids voor koks


Fijne feestdagen allemaal! Ik heb deze culinaire cadeaugids samengesteld om jullie te helpen winkelen voor de koks in je familie. Alle items zijn dingen die ik heb gebruikt (en leuk vond!) in mijn eigen keuken of zijn gemaakt door producenten die ik ken en waar ik van hou – met een paar wildcards voor de lol. Ik heb geprobeerd hier een assortiment uit te lichten, met de nadruk op met de hand gemaakte producten of kleine bedrijven. Genieten van!


Kleine Citrusbomen ($ 32- $ 54) – Four Winds-telers //
Ik heb een verzameling in containers geplante citrusvruchten (de meeste gekocht bij Four Winds Growers) op ons terras. Het is geweldig om ze het hele jaar door te zien veranderen en groeien. Let niet op het fruit, de geur van de bloesems is mijn favoriete ding over hen. Mijn collectie omvat chinotto, rangpur-limoen, marktlimoen, moro-bloed, kishu-mandarijn en een paar andere. Ze verkopen ook niet-citrusbomen.

Poudre des Bulgares (~$10)- Epische Roellinger //
Een mooie mix van palmbloemsuiker, sesamzaad, vanille, lijnzaad, saffraan en andere kruiden. Perfect in yoghurt, zandkoekjes, gebakken havermout, kruimels en chips.

Ristra Chili Garland ($ 230) – Flamingo Landgoed //
Mijn soort uitspatting. Een met de hand geregen chili ristra van 5 voet uit New Mexico.

Voor pastaliefhebbers //
Missy Robbins’ Pasta boek ($ 37), en deze messing pasta gereedschap.

Originele eierlepel ($ 310) – Permanente collectie //
Een item voor altijd. Ik kreeg deze schoonheid niet lang nadat we naar LA waren verhuisd royaal geschonken en ik gebruik het constant, een paar keer per week, voor perfecte eieren voor ontbijtbroodjes. Het is ook het eerste dat we het hele jaar door inpakken als we gaan kamperen.

Gjusta Koffiedoos ($ 98) – Gjusta-goederen
Voor de koffieliefhebber. Een paar zoete keramische mokken naast de mix van Common Room Roasters Gjusta.

Ankarsrum originele mixer ($ 699) //
Voor de serieuze thuisbakker. Ik heb vorig jaar in een Ankarsrum geĆÆnvesteerd nadat ik de motor in mijn oude mixer had verbrand. Ik wilde iets met meer capaciteit, meer kracht, en ik hield van de duidelijke toegang tot de mengkom van bovenaf. Het is een beetje eigenzinnig en het kost wat tijd om het te leren kennen, maar ik ben dol op de mijne. ik heb de gevonden Ankarsrum-groep op FB behulpzaam zijn.

Culinaire cadeaugids - Een vakantiecadeaugids voor koks

Messing taartschep ($ 150) – Kneeland Co. //
Een van de schatten die ik mee naar huis nam van mijn laatste reis naar Jaipur was een van deze prachtige koperen taartscheppen die nu verkrijgbaar zijn bij Kneeland Co.

Voor bloemminnende koks //
Eetbare bloemen ($ 32) – Ik heb een recept voor kamille-misosoep bijgedragen aan dit prachtige, diepgaande boek over eetbare bloemen van Monica Nelson.

Geneste Indigo Kommen ($ 350) – Silvia-nummer //
Ik mis het zien van Silvia en haar prachtige werk rond de San Francisco Bay Area. We komen elkaar het hele jaar door op verschillende vakantiemarkten en evenementen tegen. De stukken die ik in de loop der jaren van haar heb verzameld, zijn enkele van mijn meest verbazingwekkende.

Om al je 2022-feesten te inspireren //
Kunstzinnige feesten – het nieuwe Julia Sherman-boek.

Deze keuken in Procida – Sotheby’s //
Durf te dromen ;). Op onze laatste reis naar ItaliĆ« maakten we een dagtocht met de veerboot van Napels naar Procida. Het was ongelooflijk charmant en sindsdien dagdroom ik over het leven en de snoepkleurige huizen aan zee daar. Ik kwam deze aanbieding een paar maanden geleden tegen en kan er niet overheen komen – scroll naar de keuken: foto 6 van 21. Ook omg de tegel!

Messing Masala Dabba ($ 125 – $ 285) – Diaspora Co. //
Ik hou van mijn masala dabba veel. Ik neem het zelfs mee als we in de Airstream zijn, zodat ik een bewerking van mijn favoriete kruiden bij me heb voor onderweg. Er zijn een aantal manieren om dit aan te pakken – als je al kruiden hebt, kun je een lege masala dabba, Werken vanuit het niets? Jij kan bouw je eigen set. En je kunt een kopen katori set hier indien nodig.

Voor glutenvrije bakkers //
Het boek om elke glutenvrije bakker in je leven cadeau te doen – Cannelle et Vanille Bakt Eenvoudig
($ 32)

De kunstenaarscapsule ($ 150) – Brightland Co. //
Een prachtig vierpak Brightland-olijfolie met speciale labels – citroen, chili, basilicum en knoflook.

MIJN NIEUWSBRIEF + EBOOK

doordeweekse express

Meld je aan voor mijn wekelijkse, advertentievrije nieuwsbrief, met recepten, inspiraties, wat ik lees / kijk / winkel.
(Je krijgt een link voor een gratis PDF e-book met 10 recepten)

doordeweekse express

creditSource link

Devegarevolutie.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart